Det är enkelt att handla dragkrok från Dragkrokdirekt. Nedan följer en enkel guide hur du går till väga för att handla din dragkrok.

I detta exemplet skall vi handla ett komplett dragkrokspaket (GDS-paket) med en 13-polig elsats till en Volvo V70 D4 - 2016 med reg nr EPS 848.

Steg 1: Ange reg nr.

I mitten av sidan anger du reg nr och trycker på "sök" knappen. Skulle du sakna reg nr kan du även välja bilmodell manuellt genom att trycka på länken under sökrutan "Sök dragkrok manuellt".

Reg nr sökning dragkrok

Steg 2: Välj dragkrokspaket.

På produktsidan visas dragkrokspaket som passar ditt valda fordon. I detta fallet väljer vi ett dragkrokspaket från Steinhof för 1717kr. Vi trycker på produkten för att se mer information.

dragkrokspaket

Steg 3: Kontrollera produkten

På den specifika produktsidan finns mer information om den aktuella produkten. Vi rekommenderar att ladda ner installationsmanualen och kontrollera denna mot ert fordon om osäkerhet finns.

produktsidan

Steg 4: Lägg till 13-polig elsats

Som standard ingår 7-polig elkabelsats i samtliga dragkrokspaket, vi måste därför lägga till en uppgradering till 13-polig variant. Detta görs på produktsidan, längst ner, ni trycker på fliken "elsats". Under denna finner ni 13-polig uppgradering, lägg till det i kundvagnen. När sedan kundvagnen "poppar" upp väljer ni "fortsätt shoppa", eftersom ni även skall lägga till dragkrokspaketet i varukorgen.

13-polig elsats

Steg 5: Kassan

När ni lagt till både dragkrokspaketet och elsats-uppgraderingen är det dags att gå till kassan för att slutföra beställningen.

kassan

Steg 6: Kontrollera kundvagnen.

Det är viktigt att kontrollera att rätt produkter beställs.

Kundvagnen

Steg 7: Slutför köpet genom Klarna

Vi använder betalningslösning från välkända Klarna och erbjuder samtliga betalningsalternativ. Ni kontrollerar era uppgifter, väljer betalningsalternativ och slutligen trycker på "bekräfta beställning".

Klarna betalning

Grattis! Ni har nu lagt en dragkroksbeställning. Vi tar mot beställningen och säkerställer att korrekt varor paketeras och skickas ut inom 24 timmar. Normal leveranstid är 2-5 dagar. Ni erhåller även information på er e-post om att ni gjort en beställning samt när varorna skickas ut till er.