Vi arbetar ständigt för total kundnöjdhet. Genom åren har vi fått många positiva referenser och nedan delar vi med oss av en handfull.

★★★★★Volvo V70 referens dragkrok

"Supernöjd med materialet från DragkrokDirekt, otroligt låga priser och Snabba leveranser. Beställde till min Volvo XC70 och elsatsen var i princip bara att plugga in, rekommenderar till alla GDS'are som behöver dragkrok till bilen, dock rekommenderar jag inte att montera utomhus i snö :-)"

Jörgen Johansson, Sundsvall

DragkroKDirekt svarar: Hej Jörgen, att montera i snö kan vi tänka oss inte är optimalt. Men kul att du fick dit dragkroken utan bekymmer. Glöm inte att plocka av den när den inte används.

★★★★★

"Trodde det först inte var sant att jag kunde köpa ett dragkrokspaket för 1700kr! Men eftersom bmw-kundenDragkrokDirekt har Klarna var det smidigt att beställa mot faktura. Beställde på Måndag och Torsdag fanns dragkroken på Ica att hämta ut. Otroligt smidigt och enkelt. Kommer handla från er igen till nästa bil."

Olle Andersson, Kristianstad

DragkroKDirekt svarar: Tack Olle för ditt omdöme och bild.

★★★★☆

"Hej Dragkrokdirekt. Ni får 4 stjärnor av mig. Bra material, snabb leverans och BILLIGT, men det var lite svårt att förstå hur jag skulle göra för att välja till 13-polig elsats som jag behöver till husvagnen.!

Anders Bengtsson, Malmö

DragkroKDirekt svarar: Hej Anders, kul att du känner dig nöjd. Vi har numer lagt in information i en köp-guide där det framgår hur man gör för att välja en 13-polig elsats till bilen.

★★★★★

"Snabbt, smidigt och Billigt!"

Leffe, Nacka

DragkroKDirekt svarar: Hej Leif, Vi tackar för dina fina ord.

★★★★☆

"Inte ofta man tar sig tid att skriva ett omdöme, men dragkrokdirekt var otroligt smidigt att handla från. Jag beställde en Steinhof dragkrok till min Golf -2010. Blev kontaktat av dragkrokdirekt ca 1 timma efter beställningen med information om att Steinhof kroken var restad hos tillverkaren men att de kunde erbjuda en likvärdig dragkrok från Autohak kostnadsfritt. Jag godkände detta och paketet var framme bara 2 dagar senare! Önskar dock att det framgick på sidan om dragkroken var restad eller inte"

Roland, Östersund

DragkroKDirekt svarar: Hej Roland. Vi tackar för ditt omdöme och är glada att det löste sig med monteringen. Vi har nu uppdaterat lagerstatus på alla våra produkter. Det är tyvärr omöjligt att implementera leverantörens lagerstatus i realtid, men de flesta produkterna finns på hyllan för omgående leverans. Och, om en produkt är restad eller har en lång leveranstid så erbjuder vi nästan alltid en dyrare modell till samma pris eller mot ett litet tillägg som kompensation. 

Önskar du lämna omdöme?

Vi uppskattar alla omdömen, både positiva och negativa, detta underlättar vårt arbete att göra den bästa web-butiken för att handla dragkrokar. Det skall vara enkelt, smidigt och Billigt!.

Omdöme skickar du till admin (snabel-a) dragkrokdirekt.se och skicka gärna med en bild på resultatet eller på materialet.

Alla omdömen som används på hemsidan eller i marknadsföringssyfte erhåller en liten present som vi skickar hem till er som tack för att ni tog er tid.