Varumärken

 • Auto-Hak

  Auto-Hak

  Auto-Hak Är ett polskt företag som tillverkar dragkrokar till personbilar och skåpbilar. Auto-Hak har funnits sedan 1976. I dagsläget tillverkar Auto-Hak dragkrokar till över 1000 olika bilmodeller och har 140st anställda. Deras framgång ligger i deras starka motivation att uppnå mål och samtidigt värna om teknisk utveckling och höga kvalitetskrav på tillverkningen av dragkrokar.

 • Erich Jaeger

  Erich Jaeger

  I över 90 år har ERICH JAEGER konstruerat och tillverkat högkvalitativa kontakter, trådkablar och elektroniska styrenheter. ERICH JAEGER tillverkar till många välkända bil- och kommersiella fordonstillverkare. De förväntar sig höga kvalitetsstandarder som ERICH JAEGER levererar.

 • Steinhof

  Steinhof

  Företaget är underleverantör till flera biltillverkare och har i moderna fabriker utvecklat och tillverkat dragkrokar i över 40 år. Steinhof är ett av dom ledande märkena i Tyskland, Belgien, Schweiz och Frankrike och har under det senaste decenniet blivit en mycket populär dragkrok även i Norden.

 • Westfalia

  Westfalia

  Westfalia har ca 1.300 olika dragkrokar i sitt sortiment och är orginalleverantör av dragkrokar till några av marknadens ledande biltillverkare som Audi, BMW, Volkswagen, Mercedes & Porsche. Westfalia lanserade även den 50 mm dragkulan som numera är standard för alla dragkrokstillverkare. Med en omsättning på 140 miljoner euro, närmare 800 anställda och decennier av dragkrokstillverkning gör Westfalia till den ledande aktören inom dragkroksbranschen.